Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Nieuws > Inhoud
Zoveel jaren om ervoor te zorgen dat ons bedrijf kwaliteit van het product?
- Jul 28, 2017 -

(1) Ten eerste, vanaf kleine dingen om te beginnen, doe de details, begrijp de kwaliteit. In het productieproces van de procesvereisten en kwaliteitsnormen strikt strikt de productie van kwaliteitsmanagementconcepten strikt af te dwingen, en een productiebeheer onafhankelijk van het kwaliteitsborgingssysteem op te zetten.

(2) Ten tweede heeft elke link gedetailleerde kwaliteitsmanagementnormen. Van productontwerp, processtroom naar de productie van de productie, en vervolgens naar transport en verkoop, hebben gedetailleerde beheersbare beheersnormen ontwikkeld.

369202.jpg

(3) Ten derde is de klant de beste kwaliteitverbetering. Klanten zijn de gebruikers van het product, de kwaliteit van het product het meest, in het kader van klantenfeedback, voeren we actief onderzoek en rectificatie uit, die niet alleen klanttevredenheid en loyaliteit verbeteren, maar ook door een tweede verbetering. Het bedrijf is In de goede richting bewegen.

(4) Kwaliteitsmanagement is niet het eeuwige antwoord, alleen het eeuwige probleem, kwaliteitsmanagement is het probleem op te lossen in het proces van geleidelijk gestandaardiseerd. "Omgaan met de mensen, voornemens thuis" is het kernconcept van Fuxiang Wood, omdat met het grote aantal consumenten Dankzegging en vertrouwen, bedrijven steeds concurrerender kunnen worden in de huidige nog steeds een snel ontwikkelingsvermogen.

Productpositionering naar het product in de toekomst potentiële klanten in de gedachten van de locatie. De focus ligt op de toekomst van potentiële klanten onder de wijsheid van het personeel, voor dit doel van de productkenmerken, verpakking, diensten en andere aspecten van onderzoek en rekening houdend met de situatie van concurrenten.

De positionering en implementatie van productpositionering op marktpositionering als basis, onder voorbehoud van marktpositioneringsbegeleiding, maar populairder dan marktpositionering. Specifiek, is gericht op de klant de geest voor het product om een bepaalde functie te creëren, gegeven een bepaalde afbeelding om te voldoen aan de behoeften van klanten en voorkeuren.

930318020_1661268939.jpg

In de huidige markt zijn er veel mensen op productpositionering en marktpositionering onoordeelkundig, dat de twee hetzelfde zijn. In feite zijn er twee verschillen tussen de twee, in het bijzonder de doelstelling van de marktpositie (bekend als marktpositionering ), Verwijst naar de onderneming naar de doelgroep consumenten of doelgroep consumentenmarkt keuze; En product positionering, verwijst naar de onderneming naar wat voor soort producten om de doelgroep consumenten te bereiken of de consumentenmarktvraag te richten. In theorie moeten we eerst marktpositioneren en dan alleen productpositionering. Productpositionering is de keuze van de doelmarkt en de combinatie van bedrijfsproducten, dat wil zeggen de marktpositionering van de onderneming, product van het werk.


ini.jpg

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944