Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Nieuws > Inhoud
Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK) Bedrijfsprofiel
- May 12, 2017 -

Onze geschiedenis

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd heeft zich geconcentreerd op topkwaliteit steriodhormonen en API's. Wij zijn fabrikant gespecialiseerd in steroïde hormonen voor meerdere jaren in China. Nu worden onze producten over de hele wereld verkocht, alle klanten houden van de kwaliteit van onze producten.

Onze fabriek:

Opgericht in 2009 startte Hongkong RongXin Bio-Tech Co., Ltd met slechts één missie: om de chemisch zuiverste anabolische sterioden ruwe poeders, Human Growth Hormone , Human Growth- peptiden en API's naar de wereld te brengen.

 

Onze producten hebben de afgelopen jaren aanzienlijke wereldwijde groei genoten door strategisch af te stemmen met gevestigde distributeurs in heel Azië en daarbuiten.

 

Met wereldwijde hoofdkantoor gevestigd in Hong Kong, zijn wij toegewijd aan het leveren van topkwaliteit farmaceutische producten die synoniem zijn geworden met ons merk en reputatie. We richten ons voortdurend op het verbeteren van zowel de standaard van ons product als onze business.


Onze producten worden vervaardigd in onze huidige Good Manufacturing Practices (GMP) faciliteit om optimale kwaliteit te garanderen. Rongxin bio-tech voldoet ook aan ISO 9001 regelgeving om ervoor te zorgen dat alle facetten van onze activiteiten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

QQ图片20170512114157.jpg

Ons product

Rongxin bio-tech co., Ltd producten omvatten de volgende:

1, steroïde hormonen, zoals testosteron serie producten, Boldenone serie steroïden, steroïden Nandrolone serie, Trenbolone serie steroïden en ga zo maar door.
2, menselijk groeihormoon en peptidehormoon.
3, API's en tussenproducten van steroïde hormonen.
4API's en tussenproducten.
5, Bodybuilding vetverbrandende hormonen
6, Kankerbehandeling Anti-oestrogeen steroïden hormoon ruwe poeders

Al onze productenContactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895Als u tevreden bent met onze producten, graag contact opnemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.