Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Nieuws > Inhoud
Belangrijke mededeling
- Sep 15, 2017 -

belangrijke mededeling:

Als gevolg van de productie van chemische fabrieken produceren een groot aantal verontreinigende stoffen, wat resulteert in het grootste deel van de stad lucht die schadelijke stoffen bevatten, ernstige gevolgen voor het leven en de gezondheid van mensen. De China Environmental Protection Agency zal het uitvoeren van een strenge controle van chemische fabrieken in September en oktober, en alle grote en kleine chemische fabrieken zal gesloten zijn voor rectificatie en stop productie en verwerking.

92.jpg

34y58PICnNi_1024.jpg

Dit nieuws betekent dat onze fabriek niet naar behoren kan worden geproduceerd, zodat we alleen de inventaris van producten kunnen verkopen. Maar de voorraad is beperkt, in een periode van tijd die de inventaris zal worden verkocht, wat resulteert in geen producten kan worden verkocht, zullen de klanten niet op voorraad. Als u wilt kopen onze producten neem contact met ons zo spoedig mogelijk.

Trenbolone Enanthate.jpgtestosterone Cypionate.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-Tech Co., Ltdhete verkoop producten hebbenTestosteron Cypionate,Testosteron ENANTAAT,Trenbolon acetaat,Trenbolon ENANTAAT,Sustanon 250,Nandrolon DECANOAAT,Oxandrolon (anavar),Boldenoe Cypionate,Drostanolone propionaat,Drostanolone ENANTAAT,HGH, Peptidenen zo verder. Neem contact met me op als u geïnteresseerd in onze producten bent.


Contact informatie

Onderneming mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:Sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18789401944