Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Nieuws > Inhoud
Toevoegen van nieuwe betalingsmethode---Bitcoin
- Mar 16, 2018 -

Nieuwe betalingsmethode: Bitcoin


Als gevolg van de vraag van de klant,Naast Western Union Money Gram, overschrijving en PayPal.ons bedrijf toegevoegd een nieuwe betalingsmethode---Bitcoin.


Als u voor Bitcoin betalen kunt, neem contact op met ons om een bestelling te plaatsen.

t014f289d2e090b1f15.jpg


Bitcoin is elektronisch geld vergelijkbaar met e-, en beide partijen van de transactie moet een "Bitcoin portemonnee" vergelijkbaar met een e-mailadres en een "Bitcoin adres" vergelijkbaar met een e-mailadres. Als het verzenden en ontvangen van e-mails, betaalt de partij remise de bitcoin rechtstreeks aan de andere partij via de computer of smartphone op het adres van de geadresseerde. De volgende tabel vindt u enkele websites die gratis downloaden van bitcoin portefeuilles en adressen.


Het Bitcoin-adres is een reeks van ongeveer 33 tekens lang zijn, bestaande uit letters en cijfers, altijd beginnen met 1 of 3, bijvoorbeeld "1DwunA9otZZQyhkVvkLJ8DV1tuSwMF7r3v". Bitcoin software automatisch een adres kan genereren, en vereist geen netwerken voor de uitwisseling van informatie bij het genereren van een adres. Het kan worden uitgevoerd offline [2]. Er zijn meer dan 2 Bitcoin adressen beschikbaar. Om het botweg, zijn er ongeveer 2 zandkorrels in de wereld. Als er één aarde in elke korrel zand, dan het totale aantal bitcoin adressen veel hoger dan het totale aantal alle zand van deze "aarde".

173811929.jpg

Bitcoin adressen en persoonlijke sleutels weergegeven in paren, en hun relatie is zoals bank card nummers en wachtwoorden. Het Bitcoin-adres wordt gebruikt als een bank card nummer te registreren hoeveel Bitcoin op dat adres hebt. U kunt vrij het genereren van bitcoin adressen voor het opslaan van bitcoins. Wanneer elk bitcoin adres wordt gegenereerd, wordt een persoonlijke sleutel die overeenkomt met het adres gegenereerd. Deze persoonlijke sleutel kan bewijzen dat u eigenaar bent van de Bitcoin op dit adres. We kunnen gewoon begrijpen het bitcoin-adres als het kaartnummer van de bank en de persoonlijke sleutel van dit adres wordt begrepen als het wachtwoord van de corresponderende bank card nummer. Alleen als u het wachtwoord van de bank kent kunt u het geld op de bank card nummer. Dus sla uw adres en de persoonlijke sleutel wanneer het gebruiken van Bitcoin wallet.

QQ图片20170315140316.jpg

Contact informatie

Onderneming mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:Sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18789401944