Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Je weet het geheim van spieren niet!
- Jul 12, 2017 -

1.Als u mijn spieren wilt verhogen, onthoud: spier is spierverhoging! Niet blindelings licht om gewicht te verhogen! Spier kan de gewichtstoename niet volgen, omdat u ook wat vet kan verliezen! Er kan gewichtstoename zijn, maar het resultaat van gewichtstoename hoeft niet noodzakelijkerwijs de spier te verhogen!

2. door spieren tegelijkertijd, maar onvermijdelijk zal een deel van het vet verhogen, maar om te voorkomen, maar kan niet het idee hebben van vet en dan vet verliezen.

3. te allen tijde om het lichaam in assimilatie staat te laten! Dat wil zeggen dat het lichaamspierproteïne stikstof een positief evenwicht is, om de assimilatie van de samenstelling van de staat te handhaven, anders komt het lichaam in de ontbinding van spierverlies!

4. Hoe het lichaam in de assimilatie van de staat wordt gemaakt, is om elke dag vijf tot zes maaltijden minder maaltijden te eten, na het eten van de maaltijd het belangrijkste, voordat u naar bed gaat, eet ook een maaltijd.

5. En elke dag het lichaam ten minste elk kilogram lichaamsgewicht om 2-3 gram eiwit te eten, 5 tot 6 gram koolhydraten.

318765-1409210R63782_副本.jpg

6. Vermijd niet vet! Maar om drie goede oliën te nemen, zoals lijnzaadolie, zoals plantaardige olie en mono-onverzadigde vetten, zoals olijfolie.

7. De meest geschikte voedselinnameverhouding is: koolhydraten ongeveer 45% van ongeveer 35% van ongeveer 25% eiwitvet.

8. Om water te drinken, kan niet wachten tot dorst om te drinken, de zogenaamde spier wanneer u eet en drinkt, verwijst naar de drank, niet drinken. Maar drink niet te veel, drink langzaam, drink minder tijd.

9. Sommige mensen denken dat het spieren of gewichtstoename verhogen, dat wil zeggen dat u onverschillig kan eten, vooral drinken, alcohol op fitness of spierverhoging. De belangrijkste negatieve impact is: verhinderen de assimilatie van eiwitsynthese. A vermindert de afscheiding van testosteron in vivo, maar verhoogt oestrogeen. B verhogen de kans om vet te hakken, verhinderen vet te verbranden. C verbruikt de vitaminen en mineralen in je lichaam.

10. Om de hoeveelheid testosteronsecretie in het lichaam te maximaliseren. Kan geen spier oefenen, voornamelijk vanwege het lichaam van de testosteronafscheiding van uw lichaam? Hoeveel? Wees daarom bijzonder aandacht voor de inname van sommige groenten en fruit die natuurlijke testosteronvoedsel bevatten, zoals ginseng, bloemkool, grapefruit en dergelijke. Eet ook wat voedsel om endogene afscheiding te stimuleren, zoals prei, groene uien, knoflook, uien enzovoort.

240411-15012309113593_副本.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co, Ltd   Zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid steroïde producten, snelle verzending, en de beste diensten.
In de zomer zijn de eisen van Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) zijn meer dan normaal.
Als u de Jintropin Hgh , Kigtropin HGH , Hygetropine HGH of ander merk HGH nodig hebt, graag op verzoek van mijn bedrijf.

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944