Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Waarom kan je huid glad en elastisch zijn?
- Aug 15, 2017 -


Waarom kan je huid glad en elastisch zijn?

Het is bekend dat de rol van HGH de huid kan verbeteren, rimpels kunnen elimineren, de huid gevoelig en glad, fijne poriën, vlekken verminderen, de huidelasticiteit herstellen, gezichtscontouren verbeteren.


Het belangrijkste ingrediënt dat de huid glad en glad houdt is twee belangrijke eiwitten - collageenfibrine en elastine, met gematigd water.


Met leeftijd daalde het lichaam van collageenfibrine en elastine, met de geleidelijke trend van uitdroging, waardoor de huid ruw wordt, er ontstaan ook rimpels. HGH kan de synthese van eiwit bevorderen, collageenfibrine bevorderen, elastinesynthese, gekoppeld aan de bevordering van de bloedsomloop, verhogen intracellulair stikstofgehalte. Deze kunnen de huidcellen van het nieuwe bevorderen en verdelen, om de genezing van de wond te versnellen, terwijl de nieren de opname van natrium en water bevorderen, zodat het subcutane spierweefsel toeneemt, gecombineerd effect, waardoor de huid meer wordt Glad, flexibeler, zodat rimpels kalm zijn, kleine poriën en de rol van de contouren van het gezicht om de rol te vergroten.

jintropin_副本.jpg


Hong Kong Rongxin Bio-tech Co, Ltd zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid HGH producten, snelle verzending, en de beste diensten.

Hygetropin.jpg


Kigtropin.jpg


Taitropin.jpg


QQ图片20170425145210.jpg


Als u de jintropine HGH , Kigtropine HGH , Hygetropine HGH nodig hebt   Of ander merk hgh , welkom op aanvraag van mijn bedrijf.

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944