Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Waarom oefen je vaak, of kan het niet dun zijn?
- Jul 10, 2017 -


Sommige mensen houden van hun eigen, en langdurige naleving; Sommige mensen groeiden op om de gewoonte van lichaamsbeweging te ontwikkelen. Maar de meeste van de halfweg woningen naar fitness en sport mensen, is de oorspronkelijke bedoeling gericht op het gewicht verlies te gaan.

 

145437154035082872.JPEG


U oefent vaak of dun, vooral door de volgende vier redenen:

1, je bent makkelijk te dikke grondwet

Dit is erfelijk, niet ziek, dus wees je niet te veel zorgen.

Verandering van het "dikke lichaam" is de sleutel om jezelf van binnenuit tot een echte dun te maken, wat het succes van gewichtsverlies is en niet meer de sleutel tot rebound.

2, je eet te veel

Sommige mensen gebruiken vegetarisch dieet, is een plantaardig voedsel als de belangrijkste ingrediënten van de gewichtsverlies methode, langdurige consumptie van alleen voedingsmiddelen voedsel om hoog-calorie vet te vermijden, waardoor de calorie-inname, tot op zekere hoogte, effectief obesitas kan vermijden

Eet de sleutel in de avond die maaltijd, omdat de beste eetgewoonten zijn: de ochtend om als de keizer te eten, eet hoeveel te eten; Middag eten als minister, Bacheng vol op de lijn; 'S nachts eten als een bedelaar, eet minder, probeer minder te eten

3, je drinkt niet op oefening

De bijwerkingen van lichaamsverlies worden als minimaal erkend. Het is niet zoals andere gewichtsverliesmethoden, zoals het eten van de grootste bijwerkingen van dieetpillen, het is makkelijk om de normale werking van het lichaam te beïnvloeden; Massage gewichtsverlies effect is traag, of zelfs geen effect.

De oefening om gewicht te verliezen is door de combinatie van aërobe en anaërobe oefening, door langdurige lichaamsbeweging, verliezen het lichaam van overtollig vet, wat ongetwijfeld de meest wetenschappelijke manier om gewicht te verliezen is.

4, uw oefening is niet genoeg

De beste manier om te oefenen is aerobic + anaërobe, zowel dun als body sculpting, sporten moeten gediversifieerd worden. Op lange termijn alleen een beweging is niet alleen eentonig, en je lichaam zal langzaam aan deze beweging aanpassen, het effect zal arm zijn.

mrbj23.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co, Ltd Om u te voorzien van vetreductieproducten, zoals steroïden , testosteron , hgh , Clenbuterol , DNP (2,4-dinitrofeno) , Sibutramine en ga zo maar door. Ze kunnen je sneller maken om je doel te bereiken. Als u ons tevreden wilt stellen.


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944