Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Welke tijd is het effectiever?
- May 25, 2017 -

Welke tijd is het effectiever?

Expert advies, niet wakker worden onmiddellijk na de wakker, 'bed' vijf minuten, dan kunt u Roufu, tanden tanden, levator ani of als een kam als een kam "haar" en "psychologisch bad" tot gelukkig de stemming Om de nieuwe dag te ontmoeten. Na de ochtend moet een kopje kokend water drinken (koud water of warm water), om de bloedviscositeit te verdunnen, verwijder de accumulatie van toxinen van het lichaam om een rol in de interne was te spelen.


Ochtend oefening moet licht zijn, zachte ochtendoefening kan mensen vol vitaliteit, levendig maken. Microzweet kan alleen stoppen, dus dat zal effectief zijn. Eet niet in fastend of verzadigend ochtendoefeningen, voor de ochtendoefening kan wat eten, zoals brood, melk, eieren en fruit, tot half vol na de openlucht ochtendoefening eten. Sommige mensen na de ochtend en dan weer in slaap gaan, "terug in slaap", dus niet alleen kwetsbaar voor luchtvervuiling, maar ook de biologische klok veroorzaken door verwarring, wat leidt tot vermoeidheid, voortijdige veroudering.


Mist bevat een groot aantal pathogenen en verontreinigende stoffen. Tegelijkertijd is het niet geschikt in de buurt van de fabriek, de wegkant, druk kamermorgenoefeningen, omdat de ernstige vervuiling schadelijk is voor de menselijke gezondheid.