Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Waarvoor moet u aandacht besteden bij het gebruik van steroïden in de zomer?
- Jun 27, 2017 -

Waarvoor moet u aandacht besteden bij het gebruik van steroïden in de zomer?


Wat is steroïde? De zogenaamde steroïden, het is een groep structuren en steroïden die vergelijkbaar zijn met de uitvoering van het lichaam van veel belangrijke fysiologische functies
In de zomer zijn de mannelijke hormonen zeer populair om de spier te verhogen, vooral de Boldenoe undecylenate , Drostanolone Propionate , Oxandrolone (anavar)   , Testosteron Enanthate , Trenbolone Acetaat ... zijn zeer hete verkoop. Zij zijn de meest verkochte producten tijdens de bodybuilders. Natuurlijk kunnen we de goede kwaliteit leveren voor alle steroïden ruwe poeders, HGH en peptiden. Ook zouden we leveren De beste prijs voor u ook, als u interessant bent, welkom op aanvraag van mijn bedrijf.

12.jpg

Maar wanneer u de steroïden ruwe poeders gebruikt , hgh , peptiden , denkt u dat er een bijwerking is?
Volgens de wetenschappers zoeken, blijkt dat hoewel de farmacologische effecten ervan kunnen worden gebruikt om de ziekte te beheersen, maar het te breed is en vaak veel bijwerkingen veroorzaakt. Vanwege fysieke factoren, het dosisniveau, de tijdsduur ... ... en veel andere factoren, variëren de prestaties en bijwerkingen vaak. Sommige mensen zijn erg mild of niet duidelijk, sommige mensen zijn belangrijker. In het algemeen hoe hoger de dosis hoe langer het gebruik van de bijwerkingen van de patiënt meer duidelijk is, sommige mensen zijn belangrijker. In het algemeen, hoe hoger de dosis hoe langer de bijwerkingen van de patiënt meer duidelijk zijn. Voor de behandeling van ziektebehoeften kunnen artsen vaak de laagste effectieve dosis gebruiken in het bereik van bijwerkingen kunnen worden geduld.

9.jpg

Tips:
Als u de steroïden poeders gebruikt om ziekte te behandelen, moet u ook de instructies van de arts medicijnen volgen. Oraal medicijnen worden niet willekeurig verhoogd of verlaagd; En topische steroïde zalf op het gezicht, oksel of kruisbeschadigingen moeten bijzonder voorzichtig zijn, niet overdreven zijn, niet op acne worden uitgesmeerd, Virusinfectie, bacteriële infectie of schimmelinfectie veroorzaakt door huidletsels, delen geen eigen zalf en anderen , In het bijzonder niet willekeurig op de huid van zuigelingen en jonge kinderen smeden. Als u geen verbetering verwacht na de behandeling, moet u teruggaan naar de kliniek. De arts is een man in plaats van een god, en een slimme arts is af en toe verkeerd gediagnosticeerd. Om het juiste concept van medische behandeling en goede medische relatie te handhaven, om patiënten in staat te stellen de beste behandeling te krijgen en de bijwerkingen van drugs te minimaliseren.

Als u een bodybuilder bent, zou u uw Fitness Trainers eerst de instructies van de steroïden aanvullingen vragen om u te helpen uw spieren mooier en sterker te bouwen.

Iets wat ik kan helpen, contacteer me vrijblijvend, aarzel niet om me te contacteren.

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944