Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat zijn de effecten van exemestaan?
- Apr 25, 2017 -

Wat zijn de effecten van exemestaan ?


A) Exemestaan voor preventie van borstkanker:

Chemopreventie van borstkanker is een effectieve strategie om de incidentie van deze ziekte bij vrouwen in gevaar te verminderen. De eerste agenten om een significant chemopreventief effect te tonen waren de SERMs tamoxifen en raloxifen. Een bijgewerkte uitgebreide analyse van alle SERM preventieproeven toonde aan dat ze de incidentie van borstkanker bij vrouwen met een hoge en gemiddelde risico kunnen verminderen, een effect dat wordt gedragen door een vermindering van ER-positieve invasieve borstkanker.

B) Exemestaan is een derde generatie irreversibele steroïdale inactivator van het aromatase enzym en is effectief in alle behandelingsinstellingen voor borstkanker, waaronder chemopreventie.

In de metastatische instelling is exemestaan uitgebreid onderzocht als eerste lijn, tweede lijn en verdere lijnbehandeling en is nu geregistreerd voor de behandeling van postmenopauzale vrouwen met geavanceerde hormoon-receptor-positieve borstkanker waarvan de ziekte zich heeft ontwikkeld na antiestrogeen behandeling. Opvallend, het mogelijke gebrek aan kruisresistentie met NSAI's geeft extra kansen in de behandelingssequentie van endocriene middelen. Bovendien, op basis van klinisch significante resultaten, vertegenwoordigt exemestaan met everolimus een effectieve therapeutische optie voor een ziekte die is voortgevloeid na blootstelling aan NSAI's.

Exemestaan wordt over het algemeen goed verdragen, met een bijwerkingsprofiel vergelijkbaar met die van andere AI's en inclusief menopauzale symptomen, artralgie, botverlies en veranderd lipide metabolisme.

QQ 图片 20170313135013_ 副本 .jpg


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944


Als u tevreden bent met onze exemestane (aromasin) cas107868-30-4 bodybuilding supplementen rauwe steroïde poeders voor anti-aging en anti-kanker, graag contact op te nemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.