Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van het gebruik van HGH?
- Aug 17, 2017 -


HGH kan een overgangs hyperglycemie veroorzaken, meestal met de medicatie langdurig of normaal na het stoppen teruggekeerd.


Er zijn ongeveer 1% van de korte volwassenen in de klinische proef, het gemeenschappelijke deel van de injectieplaats van een transiënte reactie (pijn, gevoelloosheid, zwelling, enz.) En fysieke vloeistofretentie-symptomen (perifeer oedeem, gewrichtspijn of spierpijn ), Deze bijwerkingen eerder, maar de incidentie daalde met de medicatie tijd, een zeldzame invloed op de dagelijkse activiteiten.


Langdurige injectie van recombinant humaan groeihormoon bij een klein aantal patiënten veroorzaakt door antilichaamproductie, binding van antilichamen is laag, geen exacte klinische betekenis. Echter, als het verwachte groei-effect niet kan worden bereikt, kunnen er antilichamen worden geproduceerd, een antilichaam bindende kracht van meer dan 2 mg / L, het kan de werkzaamheid beïnvloeden.


Dat wil zeggen, HGH-behandeling, bijwerkingen zijn relatief klein, zoals de zwelling van de injectieplaats, uitslag, enz. (En de zuiverheid van het product) in de klinische behandeling vond geen onomkeerbare bijwerkingen.


HGH is veilig bij therapeutische doses.

jintropin_副本.jpgHong Kong Rongxin Bio-tech Co, Ltd zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid HGH producten, snelle verzending, en de beste diensten.

Hygetropin 200iu.jpg


Igtropin.jpg


Taitropin.jpg


Kentropin.jpgAls u de jintropine HGH , Kigtropine HGH , Hygetropine HGH nodig hebt   Of ander merk hgh , welkom op aanvraag van mijn bedrijf.

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944