Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat is de rol van testosteron cypionate?
- Nov 15, 2017 -


Testosteron cypionate is een ester waarvan wordt gebruikt voor de behandeling bij mannen om primair hypogonadisme (aangeboren of verworven) te behandelen - testiculaire insufficiëntie als gevolg van cryptorchidisme, bilaterale torsie, orchitis, verdwijning van het syndroom van testis of orchidectomie.


Zoals met alle injectables, kan men een aanzienlijke toename in spiermassa en kracht verwachten tijdens een cyclus. Aangezien testosteron readly converteert naar oestrogeen, zal de massa die is opgedaan met dit medicijn waarschijnlijk worden vergezeld door

nogal wat waterretentie. Het resulterende verlies aan definitie maakt van cypionaat een zeer slechte keuze voor dieet- of snijfasen. Het teveel aan oestrogeen dat door dit medicijn wordt veroorzaakt, kan ook iemand ertoe brengen om vrij snel gynaecomastie te ontwikkelen. Mocht iemand een onaangename pijn bemerken? Deze zwelling minimaliseert het effect van oestrogeen sterk, waardoor de steroïde veel draaglijker is in gebruik. De krachtige anti-aromatases Arimidex, Femara of Aromasin zijn nog een betere keuze. Degenen die een bekende gevoeligheid voor oestrogeen hebben, kunnen het voordeliger vinden om hulpgeneesmiddelen zoals Nolvadex en Proviron te gebruiken vanaf het begin van de cyclus, om oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen te voorkomen voordat ze duidelijk worden.

testosterone Cypionate_.jpg


QQ图片20170315140316.jpg


Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd.   zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid

Testosteron cypionate , snelle verzending en de beste diensten.Contactgegevens:

Enterprise-mailbox : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

WhatsApp: + 86-18789401944