Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat is de rol van Oxymetholone?
- Jun 16, 2017 -


1, Oxymetholone is zoals gezegd zeer hepatische en lever enzymen zullen noodzakelijkerwijs dramatisch toenemen met het gebruik ervan. Om deze reden moet het meest gebruik van Oxymetholone over het algemeen bij 6 weken maximaal worden gehouden, waarbij veel nooit meer dan 4 weken van het totale gebruik hoeft te gaan.

2, Oxymetholone is verder goed geschikt voor het evenwicht van kracht, maar dit is meer van een secundaire karakteristiek, aangezien de grootte zelf de belangrijkste rol is. Toch speelt de steroïde een belangrijke rol in zowel sterkte als grootte, omdat het een uitstekend synergistisch effect kan geven wanneer gekoppeld aan andere anabole steroïden in een stapel; Zoals het zou moeten zijn, omdat het niet goed geschikt is om alleen te worden gebruikt. Hoewel dit de grootste voordelen is, stijgt de grootte en steroidsynergie biedt, kan Oxymetholone verrassend zijn voor veel succesvol gebruik in een snijcyclus; Normaal gesproken in competitieve bodybuilding circles.


3 , Oxymetholone is een van de sterkere orale anabole steroïden die wij tot onze beschikking hebben; Voor zover, het is een van de sterkere anabole steroïden die we hebben periode, mondeling of injecteerbaar. Gewoonlijk aangeduid als Anadrol Oxymetholone werd in de jaren zestig ontwikkeld om ernstige bloedarmoede en spierverliesziekten te behandelen en is als zodanig in het algemeen een hoge kwaliteit anabolische steroïde voor het leveren van massale gewichtsverlies bij prestatieverbeterende atleten.

w.jpg


Als u tevreden bent met onze oxymetholone ( anadrol ) cas434-07-1 pharma anabole 99% zuiverheid steroïden spierwinst zuiver voor het snijden en bulking steroïde cyclus, geen bijwerkingen, graag contact op te nemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944