Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat is het doel van de kentropine HGH?
- May 08, 2017 -

Wat is het doel van de kentropine HGH ?

Kentropine HGH werd afgescheiden door het voorste lab van de hypofyse. Het is een peptidehormoon met 191 aminozuren. KENTROPINE is een rhGH geproduceerd door recombinant DNA technologie in E.coli met secretie expressie. De inhoud en de volgorde van KENTROPIN zijn volledig identiek aan die van Hgh KENTROPIN in e. Coli als een prehormoon. Het prehormoon bestaat uit GH met een signaalpeptide dat oorspronkelijk uit de bacterie is afgeleid. De prehormonische splitsingen in het cytosol van de bacterie, en dan het eindproduct, vergelijkbaar met de inheemse GH, wordt vrijgegeven aan de periplasmatische ruimte. Het product wordt dan verzameld door een lysis van de buitenste membraan, waardoor het innerlijke membraan intact blijft en garandeert dus bijna geen Verontreiniging van andere bacterie eiwitten.

Het kan gebruikt worden bij gebrek aan natuurlijk groeihormoon bij kinderen en volwassenen. Het kan ook gebruikt worden bij gevallen waarin normale niveaus van groeihormoon worden geproduceerd, maar boven normale niveaus wenselijk zijn. Bij kinderen kan het gebruikt worden als er geen natuurlijk groeihormoon wordt geproduceerd, daarom kunnen er problemen met de stoor ontstaan, zodat Kentorpin kan worden gebruikt om de groei van het kind te vergroten. Bij volwassenen kan het worden gebruikt in gevallen waarin het natuurlijke groeihormoon is gedaald. Het kan de spiermassa verhogen, lichaamsvet verminderen en de huid elastisch verbeteren en rimpels verminderen. Andere behandelingen waarin Kentropin kan worden gebruikt, zijn Turner's syndroom, orgaantransplantaties, brandwonden en trauma's.

QQ图片20170425145210.jpg

QQ 图片 20170425145336.jpg

  Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com


 


Als u tevreden bent met onze originele Kentropin HGH met hoge zuiverheid injecteerbare menselijke groeihormoon 100iu / kit voor spiergroei, graag contact op te nemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.