Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat is het principe van spiergroei?
- May 19, 2017 -

Wat is het principe van spiergroei?

De spieren van het lichaam zijn samengesteld uit spiervezels, het aantal spiervezels, vier of vijf maanden na de geboorte om zich te vestigen en toenemen ze niet meer. Spierverhoging zal door de uitoefening van de originele spiervezelsverduikeling worden uitgevoerd. In de loop van de oefening zullen spiervezels ernstig beschadigd raken. We moeten dus veel eiwitten toevoegen om beschadigde spieren te repareren, wanneer de gebroken spiervezels volledig na genezing De spieren worden dikker.


Ten tweede bevat de spier myoglobine, de plaats waar zuurstof wordt opgeslagen, en de spieren worden sterk verhoogd door de uitoefening van myoglobine, zodat de zuurstof die nodig is voor spieractiviteit wordt aangevuld. Er zijn slechts 30-270 capillairen open op de dwarsdoorsnede van de spier per vierkante millimeter, en de rest zijn in de gesloten toestand, met tot 2000-3000 capillairen open tijdens de oefening. Als na een lange oefening de spieren van deze open capillairen sterk worden vergroot, in combinatie met verdikking van spiervezels, zodat de spieren meer overvloedig zijn.


1-150523235443H5.jpg


Wij kunnen u spiergroei producten, zoals: testosteron , steroiden , peptiden , hgh , enz., Als u geïnteresseerd bent bent u vrijblijvend contact met ons op te nemen.Onze contactgegevens

E-mail: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com