Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat is HGH?
- Sep 19, 2017 -

Wat isHGH?

Growth hormone, ook bekend alsmenselijk groeihormoon, wordt meestal gebruikt voor de behandeling van dwerggroei. Het heeft een anabole werking, dat kan verhogen spiermassa, maar ook bevordering van de groei van bot in de kindertijd en adolescentie, en versterking van de pees en verhogen van de inwendige organen. Atleten gebruiken groeihormoon voornamelijk te versterken van de spieren, verhoging van de sterkte. De veroudering van de organen van het lichaam, de afschaffing van de sub status, zodat de lichaamsorganen om te herstellen van de jeugd van de energieketen, ter verbetering van de gevoeligheid van de centrale zenuwuiteinden en de levensvatbaarheid van de cellen, remmen de veroudering van het lichaamsorganen kan weerstaan. Kan maken het lichaam volledig aangepast aan de jonge staat.

11_副本.jpg

Kan effectief verbeteren het verval wegensHGHfysiologische voortijdige veroudering, de diepte van de slaap de controle, verbetering van vermoeidheid op zoek glanzend, rooskleurig, haaruitval, buik vet te verminderen, immuniteit verhoogd. Het gebruik van een cursus van behandeling na de lichaamsorganen en organen van de fysiologische functie hersteld tot en met 5 jaar geleden niveau, uit de fundamentele spel van leven en de gezondheid, Anti-veroudert effect van uitmuntendheid.

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheidHGHproducten, snelle verzending en beste diensten.

Hygetropin 200iu.jpg


Igtropin.jpg


Taitropin.jpg


Kentropin.jpgAls u moet dejintropin hgh,kigtropin hgh, hygetropin hgh of anderemerkHGH, Welkom bij onderzoek van mijn bedrijf.

Contact informatie

Enterprise postvak:Sell@rongxinbio.com

Skype:Sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18789401944