Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat is een eiwit expressie systeem?
- Jul 07, 2017 -

Overzicht van het eiwituitdrukkingssysteem:

Een eiwituitdrukkingssysteem verwijst naar een systeem dat bestaat uit een gastheer, een vreemd gen, een vector en een bijvoegsel. Door dit systeem kan het doel van expressie van vreemde genen in de gastheer worden bereikt. In het algemeen bestaat uit de volgende onderdelen:

1, de gastheer. Een organisme dat een eiwit uitdrukt. Kan bacteriën, gist, plantencellen, dierencellen enzovoort zijn. Door de verschillende kenmerken van verschillende organismen zijn niet geschikt voor de expressie van eiwitten.

2 drager. Het type van de carrier komt overeen met de gastheer. Volgens de gastheer is het verdeeld in prokaryotische (bacteriële) expressievector, gistuitdrukkingsvector, plantuitdrukkingsvector, zoogdieruitdrukkingsvector, insectexpressievector enzovoort. De vector bevat een vreemd genfragment. Door vectorgemedieerde, kunnen exogene genen uitgedrukt worden in de gastheer.

3, hulpstoffen. Sommige expressiesystemen bevatten ook bijbehorende componenten die de drager bijstaan in de gastheer. Zoals baculovirussen in baculovirus expressiesystemen.

5.jpg

IGF-LR3 is een eiwit expressie systeem, als u geïnteresseerd bent in IGF-1LR3 , neem dan contact met ons op.

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co, Ltd zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid steroïde producten, snelle verzending, en de beste diensten.
In de zomer zijn de eisen van Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) meer dan normaal.
Als u de Jintropin Hgh , Kigtropin HGH , Hygetropine HGH of ander merk HGH nodig hebt, graag op verzoek van mijn bedrijf.  


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944