Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat zijn de functies van Boldenone Cypionate?
- May 17, 2017 -

Wat zijn de functies van Boldenone Cypionate ?


Boldenone Cypionate Cas106505-90-2 verhoogt stikstofretentie, eiwit synthese, verhoogt de appetito en stimuleert de vrijlating van erytropoëtine in de nieren.


Anabole steroïde. Het is een van de meest populaire die gebruikt worden in veterinaire steroïden, gebruikt in diergeneeskunde. Mannelijk hormoon niveau is zeer hoog, het synthetische effect is ook erg sterk. Bao Dan keton kan effectief, stabiel en duurzaam groeispieren en sterkte zijn, beter als bij andere geneesmiddelen het meest populair is in veterinaire, de makkelijkste manier om de spier na de "cyclus" van de steroïde (en andere groep drugs , enz. ). Bovendien kunnen de natuurlijke omstandigheden in het menselijk lichaam sporenhoeveelheden Boldenone Cypionate produceren.


Boldenone cypionate Cas106505-90-2 is een ester van boldenone en wordt aanbevolen als hulpmiddel voor de behandeling van verzwakte paarden wanneer een verbetering in gewicht, haarjas of algemene fysieke conditie gewenst is. Debilitatie volgt vaak ziekte of kan optreden na overwerk en overexperiment.Boldenone verbetert de algemene toestand van verzwakte paarden, bijgevolg bij het corrigeren van gewichtsverlies en het verbeteren van de eetlust. Het is geen vervanging voor een evenwichtig dieet. Optimale resultaten kunnen alleen worden verwacht wanneer goede beheers- en voedingspraktijken worden gebruikt.

18_副本.jpg

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com


Als u tevreden bent met onze boldenone cypionate groothandel ruwe poeders farmaceutische steroïden injecteerbare cas106505-90-2 voor anti-veroudering en het verkrijgen van snijcyclus rauw hormoon, graag contact op te nemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.