Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat zijn de voordelen van de HCG?
- Apr 28, 2017 -


Wat zijn de voordelen van de HCG?

1 , HCG (humane chorionische gonadotropine) is een natuurlijk menselijk hormoon dat doorgaans wordt geproduceerd door vrouwen tijdens de zwangerschap. Onderzoek suggereert dat HCG de metabolische functies van het lichaam sterk kan controleren en verbeteren, en helpen de calorieën te gebruiken en te verbranden, in plaats van ze op te slaan in vetreserves.
Menselijke chorionische gonadotropine (HCG), wordt door de placentale trofobastische cellen een soort glycoproteïne afgeschaft, samengesteld uit alfa- en bèta-dimers glycoproteïne.


2, klinisch, HCG als een van de zwangerschapstestindicatoren, vaak tegelijkertijd de ziekte die verband houdt met zwangerschap, sommige ziekten zoals tumordiagnose, differentiaal en de loop van een bepaalde waarde.
HCG-dieetinjecties helpen om het vet te bevrijden, te verbranden en door de nieren te evacueren. Samen met een koolhydraatdieet van 500kcal voorkomt dit dat nieuw vet onmiddellijk de plaats van het verwijderd vet neemt. Onder normale omstandigheden zou een 500kcal moeilijk te onderhouden zijn. Maar door middel van de toediening van HCG-injecties wordt het mogelijk, en gebruikt het HCG-dieet in korte tijd grote hoeveelheden vet, en behaalde blijvende en blijvende resultaten.QQ 图片 20170315150701.jpg


Rongxin bedrijf levert u 5000iu HCG per injectieflacon aan, en levert u het steriele water samen met de HCG, het is erg handig voor uw gebruik.


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com