Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat zijn de voordelen van Testosteron Propionaat?
- Apr 26, 2017 -

Wat zijn de voordelen van Testosteron Propionaat?


Testosteron propionaat Cas57-85-2 Is dus veel sneller dan andere testosteronesters, zoals cypionaat of enanthate, en vereist een veel vaker doseringsschema, om stabiele bloedniveaus te handhaven.

Testosteron Propionaat Cas57-85-2 Is het kortste-estere testosteronproduct beschikbaar. Er zijn enkele voor- en nadelen daarvoor. Het grootste nadeel is dat gebruikers Test Prop minstens elke andere dag gedurende zijn cyclus moeten injecteren om de juiste resultaten te krijgen. De voordelen zijn echter minder opgeblazen en waterretentie die langere esters en omdat er minder ester in elke injectieflacon aanwezig is, is er meer daadwerkelijk testosteron per injectie, wat betere resultaten oplevert.

Testosteron propionaat Cas57-85-2   Is gebruikt voor het bestuderen van de effecten daarvan op zwangere ooien.

Testosteron Propionaat Cas57-85-2 Is de kortste algemeenste ester aan het testosteronhormoon. Dit betekent dat uw lichaam de minste tijd nodig heeft om zich van de ester te ontdoen en het ouderhormoon in het lichaam te laten vrijkomen. Vanwege zijn korte actieve levensduur, moet testosteron propionaat meestal elke andere dag op een minimum worden geïnjecteerd. Anecdotaal veroorzaakt testosteronpropionaat de minste bijwerkingen en het minst opgeblazen; Deze bijwerkingen verlagen meestal heel snel wanneer het gebruik is stopgezet.

QQ 图片 20170313135013_ 副本 .jpg


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.comAls u tevreden bent met onze hot sale gezonde testosteron propionaat / test prop cas57-85-2 bodybuilding testosteron supplement spierversterkende steroïde, graag contact op te nemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.