Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat zijn de voordelen van Sustanon250?
- Apr 27, 2017 -

Wat zijn de voordelen van Sustanon250?

Sustanon Poeders zijn ook relatief mild op de oestrogeen bijwerkingen zoals gynocomastia en waterretentie. Doses van 250 mg tot 1000 mg per week worden aanbevolen om een evenwichtig testosteronniveau te behouden, hoewel Sustanon voor maximaal een hele maand actief in het lichaam blijft.

RongXin Bio-Tech Co., Ltd zou u de beste kwaliteit van sustanon poeders geven, omdat de reden als volgt:

1 . Sustanon heeft niet zoveel oestrogene effecten als u zou denken. Dit betekent dat het minder waterretentie en minder dikke afzetting heeft. Beiden zijn verantwoordelijk voor het maken van de spieren blanco en glad. U kunt spieren van fatsoenlijke kwaliteit verwachten wanneer u Sustanon poeders gebruikt

2. Ten tweede, Sustanon Verhoogt het aantal motorneuronen in de skeletspieren en verbetert de neuromusculaire transmissie. Dit stelt u in staat fysieke kracht te krijgen en de reflexen te verhogen, zodat u meer kracht en uithoudingsvermogen kunt krijgen, en voorkomt ook pijn tijdens zware activiteiten.

12_ 副本 .jpg


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.comAls u tevreden bent met onze fabrieksprijs, brengt Sustanon250 medische kwaliteit 99% hoge zuiverheid testosteron sustanon 250 steroïden voor mannen spierwinst, graag contact op met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.