Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat zijn de voordelen van Primobolan?
- May 22, 2017 -

Wat zijn de voordelen van Primobolan?

1, Primobolan wordt beschouwd als een vrij zwakke steroïde. Zijn anabole / androgene ratings zijn laag en het is een van de zwakste steroïden op papier; Hoewel het sterker is dan Masteron. Aangezien masteron altijd verband houdt met snijcycli, zou op papier primo geloofwaardigheid moeten krijgen als snijsteroïde.

 

2, Primo heeft een groot voordeel ten opzichte van de meeste steroïden, omdat het sterker is dan testosteron bij binding aan de androgeen receptor. Zoals bij de meeste dihydrotestosteron (DHT) gerelateerde AAS's, is het een goede hulp voor vetverlies. Bovendien aromatiseert Primo niet, dus u heeft geen aromataseremmers (AI) of SERM nodig. Interessant feit, primobolan werd getest door oud-school bodybuilders als gynecomastia (gyno) behandeling in de jaren 70 en 80. Zo vreemd als het klinkt, is het medisch bewezen om borsttumoren bij vrouwen te verminderen (die vooral oestrogeen gerelateerd zijn).

 

3, Aangezien primobolan stikstofretentie toeneemt, is het aangenomen als anti-katabolisch en enigszins anabole (wat betwist kan worden). In eenvoudige termen helpt het u om uw spiermassa te houden terwijl u diët. Dat is een van de grootste redenen waarom het gebruikt wordt voor snijcycli. Anecdotisch blijkt dat het gebruik van primobolan tijdens de lage-calorie diëten (zelfs 20-30% onder je BMR) je huidige maagspier kan behouden terwijl je een nieuw spierweefsel krijgt. Hoewel dit lijkt te zijn tegen het fundamentele begrip van voeding, zullen we deze aan de magie van steroiden chucken.


12.jpg

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944Als u tevreden bent met onze bodybuilding supplement methenolone acetaat (primobolan) cas434-05-9 voor spiergroei, graag contact op te nemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.