Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wat zijn de voordelen van HGH groeihormoon (HGH)?
- Oct 12, 2017 -

Wat zijn de voordelen vanHGH groeihormoon(HGH)?

1, HGH kan maken het lichaam van elk orgaan zijn weer bijgewerkt.

Met inbegrip van de hersenen, hart, lever, milt, longen, nieren en andere organen, met de leeftijd afneemt deze organen geleidelijk. En HGH kan elk orgel, weer uitgroei.

ghrp-6.jpg

2, van het lichaam immuniteit verbeteren, het risico van ziekte. Thymus is het belangrijkste immuun orgaan te maken van het immuunsysteem. De functie van de thymus is om te produceren en het bevorderen van de rijping van T-lymfocyten. En T-cellen zijn het belangrijkste wapen tegen de ziekte. Op de leeftijd van 12, de menselijke zwezerik begon te krimpen, tot 40 jaar oud heeft geweest verkleinen naar alleen een rozijnen grootte, tot en met 60 jaar oud wanneer volledig is verdwenen. HGH de thymus hyperplasie kunt verkleinen naar de oorspronkelijke grootte, zodat het lichaam meer T-cellen, meer antistoffen produceert, rode bloedcellen, witte bloedcellen en natural killer cellen om ziekte en verschillende soorten kanker te verzetten

HCG.jpg


3, verbeteren en herstellen van geheugen, verbetering van de kwaliteit van de slaap, elimineren van vermoeidheid, energieke mensen. Menselijk geheugen wordt onderhouden door het normale signaaltransductie van hersencellen, acetylcholine wordt gemedieerd door hersenen cel signalen tussen een belangrijke neurotransmitter. HGH kan verhogen de hersencellen van acetylcholine productie, bevordering van de bloedvaten van de hersenen stimuleren van nieuwe hersencellen ter stimulering van de divisie, groei, reparatie en regeneratie, dus dat geheugenuitbreiding; HGH kunt ook verbeteren de geest, emotionele stabiliteit, dus dat de stemming verbeterd; HGH promoot pijnappelklier secretie van pijnappelklier voxel, slapeloosheid een goede therapeutisch effect hebben.

2015010815233623fd2.jpg


Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd.  zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid HGH producten, snelle verzending en beste diensten.

Als u moet de jintropin hgh,kigtropin hgh,hygetropin hgh ,Taitropin of andere merk hgh, Welkom op vraag van mijn bedrijf.

Jintropin hgh.jpg


Hygetropin.jpgKigtropin.jpg


Contact informatie:

Enterprise Postvak:Sell@rongxinbio.com

Skype:Sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+ 86-18789401944