Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Wij kunnen u voorzien van hoogwaardige Exemestane
- Nov 01, 2017 -

A) Exemestaan voor preventie van borstkanker:


Chemopreventie van borstkanker is een effectieve strategie om de incidentie van deze ziekte bij vrouwen in gevaar te verminderen. De eerste agenten om een ​​significant chemopreventief effect te tonen waren de SERMs tamoxifen en raloxifen. Een bijgewerkte uitgebreide analyse van alle SERM preventieproeven toonde aan dat ze de incidentie van borstkanker bij vrouwen met een hoge en gemiddelde risico kunnen verminderen, een effect dat wordt gedragen door een vermindering van ER-positieve invasieve borstkanker.

Exemestane(Aromasin) .jpg

B) Exemestaan is een derde generatie irreversible steroïdale inactivator van het aromatase enzym en is effectief in alle behandelingsinstellingen voor borstkanker, waaronder chemopreventie.


In de metastatische instelling is exemestaan ​​uitgebreid onderzocht als eerste lijn, tweede lijn en verdere lijnbehandeling en is nu geregistreerd voor de behandeling van postmenopauzale vrouwen met geavanceerde hormoon-receptor-positieve borstkanker waarvan de ziekte zich heeft ontwikkeld als gevolg van antiestrogeen behandeling. Opvallend, het mogelijke gebrek aan kruisresistentie met NSAI's geeft extra kansen in de behandelingssequentie van endocriene middelen. Bovendien, op basis van klinisch significante resultaten, vertegenwoordigt exemestan met everolimus een effectieve therapeutische optie voor een ziekte die is ontwikkeld na blootstelling aan NSAI's.

QQ图片20170315140316.jpg


Hong Kong Rongxin Biotech Co, Ltd   zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid Exemestane   , snelle verzending, en de beste diensten.Contactgegevens:

Enterprise mailbox : verkoop@rongxinbio.co

Skype: verkoop@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944