Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Testosteron ENANTAAT kunt u de perfecte spieren evenals bodybuilders.
- Oct 20, 2017 -


1).Testosteron ENANTAAT is een van de meest populaire vorm van testosteronelements overal ter wereld. Testosteron ENANTAAT steroïden zijn zeer geconcentreerde vormen van hormonale stof die is waarom het de niveaus van testosteron in het lichaam zeer snel kan opvoeren. Atleten nemen exogene testosteron spierkracht en grootte te verhogen. Resultaten aangegeven dat wekelijkse injecties van de oplosbare dalingen taille grootte en lichaamsgewicht. Toeslag gebruik verbeterd ook de mannen seksuele prestaties. De behandeling werd geacht veilig, geen maligniteiten werden waargenomen tijdens biopsieën.

testosterone Enanthate 1_副本.jpg

2). Het gebruik van testosteron ENANTAAT is een zeer effectieve manier om de productie van testosteron hormonen in het lichaam verhogen. Ongeval, het is ook gunstig voor atleten en bodybuilders zoals zij spiermassa snel om te kunnen verrichten van maximale prestaties kunnen ontwikkelen.

3). Testosteron ENANTAAT is best geschikt voor spier bouwers en sporters op zoek te winnen van het voordeel van verbetering verbeterd medicijnen zonder de ernstige weerstand reacties.

QQ图片20170313111301_副本_副本.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd.  zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid steroïde producten, snelle verzending en beste diensten.


Contact informatie:

Enterprise Postvak:Sell@rongxinbio.com

Skype:Sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+ 86-18789401944