Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Zomer fitnessvoorzorgsmaatregelen !!!
- Jul 20, 2017 -


Zomer hoge temperatuur verbruik van het menselijk lichaam, fysiek energieverbruik is vaak niet tijdig aanvulling, het lichaam is vaak relatief zwak. Overmatige lichaamsbeweging zal leiden tot lage bloedsuikerspiegels, verminderde weerstand, ernstig zal leiden tot flauwvallen, maar ongunstige gezondheid, zomerfitness, met name om de hoeveelheid lichaamsbeweging te begrijpen. Niet de beweging overnemen, vooral voor de lange termijn niet deelnemen aan sportoefening, om de intensiteit van de oefening geleidelijk te verhogen, is het best om de duur en intensiteit van de oefening geleidelijk te verbeteren. Kan worden uitgebreid van 20 minuten tot 30 minuten, het gebruik van 5 pond dumbbell wordt vervangen door 8 pond. Gewoon niet te doen, tegelijkertijd, tijd en intensiteit om een van hen op de lijn te nemen. Het is het beste om 30 tot 45 minuten per dag te volgen, 30 minuten het beste, en mensen die het verlangen hebben om gewicht te verliezen, kunnen worden uitgebreid tot ongeveer 40 minuten oefeningstijd.

De zomer gewichtsverlies is meer voor de hand liggende, veel mensen zullen ervoor kiezen om gewicht te verliezen in de zomer, maar als blindelings gewichtsverlies te volgen, en let niet op de keuze van dieet en sport om redelijke afspraken te maken, en soms tegenproductief.

Bovendien wordt het zomerweer steeds warmer, maar veel mensen kiezen er nog steeds voor om de hoge intensiteit van fitnessactiviteiten uit te voeren, wat resulteert in lage bloedsuikerspiegels, verminderde weerstand, lichtduizeligheid, ernstige zwelling. Zomer fitness kan grote consumeren, kies de juiste sporten, de hoeveelheid lichaamsbeweging intensiteit gecombineerd met een redelijk dieet kan echt het doel van fitness spelen, een groot aantal verouderde oefening en eetgewoonten op het lichaam nutteloos.

240411-15012309113593_副本.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co, Ltd   Zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid steroïde producten, snelle verzending, en de beste diensten.
In de zomer zijn de eisen van Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) zijn meer dan normaal.
Als u de Jintropin Hgh , Kigtropin HGH , Hygetropine HGH of ander merk HGH nodig hebt, graag op verzoek van mijn bedrijf.

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944