Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Jintropin dosering en bijwerkingen.
- Jul 25, 2017 -

Indicaties: Jintropine wordt gebruikt voor endogeen groeihormoontekort, chronisch nierfalen en Turner's syndroom, veroorzaakt door de groei van kinderen langzaam en zwaar

9.jpg

Behandeling van brandwonden.

Dosering: Voordat u 1ml water langs de fles langzaam in de gevriesdroogde rhGH gebruikt, schudt u een beetje om alles op te lossen, niet gewelddadige schokken. De dosering die gebruikt wordt om de groei van kinderen te bevorderen varieert van persoon tot persoon. De aanbevolen dosis is 0,1 ~ 0,15IE / kg lichaamsgewicht / dag, dag 1, subcutane injectie, behandeling gedurende 3 maanden tot 3 jaar of zoals aangegeven. Voor de behandeling van ernstige brandwonden aanbevolen dosis van 0,2 ~ 0,4 IE / kg lichaamsgewicht / dag, dag 1, subcutane injectie, is de behandeling meestal ongeveer 2 weken.


Doseringsvorm: bevroren poeder injectie

Bijwerkingen: groeihormoon kan transiente hyperglycemie veroorzaken, meestal met de medicatietijd of na het stoppen naar normaal. Er zijn ongeveer 1% van de korte volwassenen in de klinische proef, het gemeenschappelijke deel van de injectieplaats van een transiënte reactie (pijn, gevoelloosheid, zwelling, enz.) En fysieke vloeistofretentie-symptomen (perifeer oedeem, gewrichtspijn of spierpijn ), Deze bijwerkingen eerder, maar de incidentie daalde met de medicatie tijd, een zeldzame invloed op de dagelijkse activiteiten. Langdurige injectie van recombinant humaan groeihormoon bij een klein aantal patiënten veroorzaakt door antilichaamproductie, binding van antilichamen is laag, geen exacte klinische betekenis. Echter, als het verwachte groei-effect niet kan worden bereikt, kunnen er antilichamen worden geproduceerd, een antilichaam bindende kracht van meer dan 2 mg / L, het kan de werkzaamheid beïnvloeden.

QQ图片20170413105720.jpg

Als u geïnteresseerd bent JINTROPIN , ons bedrijf ( Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK) kan) u met een hoge kwaliteit, hoge zuiverheid, in de fabriek prijs JINTROPIN HGH . Als u ons alstublieft contact met ons opneemt.


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944