Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Verhoog het verlies van spiervet, u heeft onze producten nodig.
- Sep 29, 2017 -

Het fysiologische principe van vetverlies is de vervreemding, katabolisme en energie negatief evenwicht. De werkwijze ervan is een lange periode van aanhoudende uithoudingsvermogen, medium en lage intensiteit, hoge trainingsfrequentie, tegelijkertijd met de controle dieet. Fysiologische aanpassing van vetverlies is vaak de ontwikkeling van economische, cortisol niveaus verhoogd om de trage spiervezels te beïnvloeden, spiergroei te remmen.

W020120418332940425726.jpg

Het fysiologische principe van spiergroei is assimilatie, anabole, positieve balans van energie. Het is de werking van de klassieke hoge intensiteit weerstand training, matige frequentie, werk en rust, terwijl met het dieet om de suiker en eiwitten te verhogen. Verhoogde fysiologische aanpassing van de spier is vaak druk om aan te passen, verhoogde testosteron niveaus, het bevorderen van metabolisme, de ontwikkeling van snelle vezels, worden sterker.

mrbj23.jpg


Hong Kong Rongxin Biotech Co, Ltd     zou u voorzien van hoogwaardige steroïde producten met hoge zuiverheid, snelle verzending en de beste diensten.

Wanneer u geschikt bent, zijn de eisen van Testosteron Enanthate , Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (Anadrol) Meer dan normaal.

Als u de   Jintropine HGH , Kigtropine HGH , Hygetropine HGH of ander merk HGH, welkom op aanvraag van mijn bedrijf.

Trenbolone Enanthate_.jpg


testosterone Enanthate 1.jpg

Kigtropin.jpg

Contactgegevens:

Enterprise mailbox : verkoop@rongxinbio.com

Skype: verkoop@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944