Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
IGF1-LR3 Wat doet het?
- May 03, 2017 -

 

IGF1-LR3 Wat doet het?

IGF-1 LR3 verhoogt de spiermassa sterk door een staat van spierhyperplasie (toename van het aantal nieuwe spiercellen) in het MUSCLE WAARSCHUWING TE VOEREN! Dus denk aan het als spiercel proliferatie, of zelfs de splitsing van de cel dus 1 wordt 2 ... Daarom is het perfect op cyclus als je ook verhoogde spiercelgroei krijgt. Maar waarom is IGF beter dan HGH? De reden hiervoor is HGH zorgt ervoor dat de IGF-niveaus eerst in de lever stijgen, dan dan de spier, terwijl IGF-LR3 de gelokaliseerde IGF-niveaus tot raket veroorzaakt.

IGF1-LR3 Zoals u allen weet, is de langwerkende versie van Igf-1, met zijn actieve potentie omhoog naar 20 uur. Maar met zijn vermogen om de groei van satellietspiercellen te stimuleren en hen te helpen groeien in nieuwe spiervezels, heeft het de mogelijkheid om Verhoog de opname van veel supplementen die we momenteel gebruiken, en het kan het verbeterde herstel van de testikelgrootte veroorzaken en spierverlies zelfs in PCT voorkomen. Plus een andere reden dat het zo sterk is, is vanwege de verminderde binding van Long R3 IGF-1 aan alle bekende IGF bindende eiwitten. Deze bindende eiwitten verhinderen normaal gesproken de biologische werking van IGF .. niet zo bij deze langwerkende versie.

16_ 副本 .jpg

QQ 图片 20170413105751.jpg


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.comAls u tevreden bent met onze igtropin lange r3 igf 1 hot sale spiergroei menselijk groeihormoon anabolische steroïde menselijke somatropine injecties, graag contact op te nemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.