Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe kan ik peptide PEG-MGF gebruiken?
- Jun 22, 2017 -


PEG-MGF Nuttig:

Nuttig voor: Plaatsverbetering en systematische doeleinden door middel van meer spier- en vetverlies
PEG-MGF Mogelijke voordelen: PEG-MGF stimuleert spiergroei (hypertrofie); Verhoogt de snelheid van spiergroei door training; Snelle reparatie van bestaande spiercellen; Toename van het aantal spiercellen (hyperplasie); Vermindert de afbraak van eiwitten; Verhoogt de snelheid en de mate van spierherstel na het letsel

PEG-MGF- verbruiksmethode:

Verbruiksmethode 1: Lokale injectie direct in de spier direct na de training
Verbruiksmethode 2: Subcutane injectie in vetlaag
Voorbereiding voor injectie: Voeg 1 ml (100 IE) steriele oplossing toe aan de PEG-MGF-injectieflacon. Elke 200mcg is dan gelijk aan 0,1ml (10 IE).
PEG-MGF Dosering 1: 200mcg (10 IE) PEG-MGF gesplitst bilateraal tussen spieren die net opgeleid zijn, dwz 100mcg linkerkant, 100mcg rechterkant
PEG-MGF Dosering 2: 200mcg (10 IE) PEG-MGF wordt geïnjecteerd in buikvet
PEG-MGF-doseringen per injectieflacon: 10 x 200mcg doses (10 doses per injectieflacon)

PEG-MGF   Voorzorgsmaatregelen:

Mechano Factor (MGF) vertoont lokale effecten in de skeletspier en kan zonder het lichaam niet zonder modificatie reizen. Het probleem met synthetische Mechano Factor (MGF) is dat het intramusculair geïntroduceerd wordt en op waterbasis staat, zodat het in de bloedstroom komt. Bij gebruik op deze manier blijft Mechano Factor (MGF) slechts enkele minuten stabiel in de bloedstroom. Biologisch geproduceerde MGF wordt lokaal gemaakt en komt niet in de bloedbaan.
Het is ook kort acterend, dus stabiliteit is geen probleem. Door de Mechano Factor (MGF) te PEGyleren is het bijna zo efficiënt als lokale geproduceerde Mechano Factor (MGF) bij intramusculaire gebruik. Dit wordt bereikt door het omringende deel van het peptide met een structuur van polyethyleenglycol, die aan een eiwitmolecuul kan worden gehecht. De polyethyleenglycolgroepen beschermen het peptide maar omringen het niet helemaal. De actieve plaatsen van het peptide zijn nog steeds vrij om hun biologische functie te verrichten. In dit geval is de schaal een negatief geladen schild tegen positief geladen verbindingen die het eiwit zouden beïnvloeden.

11.jpgAls u tevreden bent met onze 99% peg mgf gezonde menselijke groeihormoonpeptiden voor bodybulding, peg-mgf farmaceutisch poeder, graag contact opnemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895