Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe kan je vet verminderen terwijl je spieren verhoogt?
- Jun 05, 2017 -

Hoe kan je vet verminderen terwijl je spieren verhoogt?

Is fitness maar kan geen spieren oefenen, hoe gaat het? Dit probleem wordt niet alleen verstoord door onze amateur fitness liefhebbers, en professionele fitness spelers hebben knelpunten ondervonden.

Heb veel professionele bodybuilders gezien voor het antwoord op deze vraag, de meeste redenen om te komen zijn: training, eten, rust.

Eerst zeggen dat training, kwalitatief goede training de noodzakelijke basis is voor spieren, hoe kan men beschouwen als kwalitatief goede training?

Na elke training zijn spieren bijna zere ramen om het effect van voldoende congestie te bereiken.

En dan moet het dieet ervoor zorgen dat de dagelijkse inname van energie hoger is dan de energie van de uitgaven om de spier te verhogen, het dagelijkse dieet ---- eiwit, koolhydraten, vet, vitaminen, mineralen enzovoort zijn onontbeerlijk, Vooral om te benadrukken dat de training is afgerond na de maaltijd erg belangrijk is, dit raam is het lichaam om de gouden tijd van voeding op te nemen, moet in dit raam zijn om de voeding van voedingsstoffen te waarborgen.

tooopen_sy_171509179543.jpg

In feite zijn veel gezondheidsvrienden geen spierwerking geweest, is het dieet relatief arm, eet een paar eiwitten per dag, hoe kan dit spieren verhogen? Om te weten dat, zelfs als het niet geschikt is, de normale volwassen dagelijkse inname van 1 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht, als er een zekere sterkte van de training is, tot 1,5-2g per kilogram of zelfs meer, elk ei plus Eidooier tot 6g eiwit, voor de spier om de spier te verhogen, maar ook een druppel in de emmer, om de spier te verhogen zal overeenkomen met de 1,5-2g per kilogram om eiwit te nemen. Natuurlijk zijn naast voedingsstoffen ook andere voedingsstoffen onontbeerlijk.

De laatste is een goede rust, om de spier te verhogen, moet een goed schema hebben, kwalitatief goede training, het lichaam heeft een goede rust en voeding nodig om te herstellen. Als je de hele nacht door blijft, is rust niet goed, het lichaam is Geen goed herstel, de tijd is erg makkelijk om vermoeid te zijn, wat leidt tot het risico op letsel, om geen spier te noemen.

Om de spier te verhogen moet uit de training, dieet zijn, drie aspecten rusten, om minder te doen.


Als er geen effect is op basis van het bovenstaande of u hoger nastreeft, raden wij u aan bepaalde hulpstoffen te gebruiken, zoals steroïden , testosteron , hgh enzovoort. Ze kunnen je sneller maken om je doel te bereiken. Als u ons tevreden wilt stellen.


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944