Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe om gewicht te verliezen effectief?
- Jun 12, 2017 -

Hoe om gewicht te verliezen effectief?


Veel dikke vrienden in de vetreducerende fase willen het dieet door het verminderen van vet, in feite, dit is de verkeerde aanpak. Onvoldoende energie-inname kan leiden tot metabolische vertraging, waardoor het effect van het verminderen van vet wordt verminderd. En als je regelmatig diët, zelfs als je gewicht naar beneden komt, is het gemakkelijk om te springen. Omdat uw stofwisseling traag is, als de inname van energie een beetje meer dan zal het de ophoping van vet veroorzaken.

In het dieet van vrienden, om te proberen hoogwaardig hoogwaardig voedsel te voorkomen en de juiste hoeveelheid proteïne te innemen. En dan met de beweging blijft het vast

Veel mensen kunnen twijfelen, waarom het dieet kan zijn drie maaltijden zijn gegarandeerd een honger maaltijd toe te voegen? Dit houdt in dat veel mensen de fout begrijpen om vet te verminderen. Dieet kan 3 maaltijden eten of zelfs 4-5 maaltijden per dag, maar je eet het eten moet aandacht schenken. Als u een maaltijd van vet eet, is het gelijk aan u 2-3 dagen Dayton eten. En aanbevolen in de dag is de voedselintake van energie niet veel, maar alleen in vele keren verdeeld. Hier is het recept aanbevolen voor iedereen is een hapjesrecept. Met dezelfde spier moet het verminderen van vet ook het metabolische tempo versnellen. Als u snel metaboliseert, eet u de gehele dag. Er hoeft zich geen zorgen te maken over de accumulatie van vet.

Kortom, dikke vrienden onthouden:

1, vetreductie stadium om hoog vet en hoge calorie voedingsmiddelen te vermijden.

2, eet kleine maaltijden, verhoog de hoeveelheid training, verbeter de stofwisseling.

mrbj23.jpg

org_471753.jpg

Als er geen effect is op basis van het bovenstaande of u nastreeft, raden we u aan hulpstoffen zoals steroïden , testosteron , hgh , Clenbuterol , DNP (2,4-dinitrofeno) , Sibutramine enzovoort te gebruiken. Ze kunnen je sneller maken om je doel te bereiken. Als u ons tevreden wilt stellen.


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944