Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe om spier- en bodybuilding figuur hebben ontwikkeld?
- Mar 27, 2017 -


Benijd u bodybuilder figuur?

Testosteron Enanthatecan aan uw behoeften voldoet.

1). Testosteron ENANTAAT is één van de meest populaire vorm van testosteron voorgeschreven overal in de wereld. Testosteron ENANTAAT steroïden zijn zeer geconcentreerde vormen van hormonale stof die is waarom het de niveaus van testosteron in het lichaam zeer snel kan opvoeren. Atleten nemen exogene testosteron spierkracht en grootte te verhogen. Resultaten aangegeven dat per injecties van het hormoon gedaald taille grootte en lichaamsgewicht. Toeslag gebruik verbeterd ook de oog #39; s seksuele prestaties. De behandeling was als veilig beschouwd, zoals geen maligniteiten werden waargenomen tijdens biopten
2). Met behulp van testosteron ENANTAAT is de effectieve manier avery te verhogen van de productie van testosteron hormonen in het lichaam. Bovendien, het is ook voordelig voor atleten en bodybuilders zoals zij spiermassa snel om te kunnen verrichten van maximale prestaties kunnen ontwikkelen.
3). Testosteron ENANTAAT is best geschikt voor spier bouwers en sporters op zoek te winnen van de voordelen van efficiëntie verbetering van medicijnen zonder de ernstige bijwerkingen.

initpintu_副本.jpg

Contact informatie:

Email:Sell@rongxinbio.com

Skype:Sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18789401944