Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe controleer je spierafbraak na de oefening?
- Jun 30, 2017 -

Hoe controleer je spierafbraak na de oefening?

Het is nu algemeen van mening dat na 30 minuten krachtige lichaamsbeweging de gouden tijd van de inname van aminozuren is, is het vanwege deze tijd de groeihormoonafscheiding zeer sterk. Deze weergave is al 10 jaar gebruikelijk, en dit alles voor sportspelers. "Replenishing eiwitten binnen 30 minuten na de oefening" is gelijk aan "snelle reparatie van beschadigde spieren in de oefening".

Uit voortgezet onderzoek bleek dat de spieren niet alleen in de beweging, zelfs na de beëindiging van de beweging, zullen blijven afbreeken en "in de gouden tijdsinname van glucose", maar de ontbinding van de spieren kunnen remmen. Het komt omdat de inname van glucose de afscheiding van insuline in het lichaam zal vergroten, het lichaam zal weten "niet de spieren afbreken om glucose te synthetiseren."

Maar met de suiker fructose, hoewel de glucose isomeren, na de inname maar geen dergelijk effect. Om de lichaamsfunctie te verbeteren, "op welk moment", "wat" is erg belangrijk.

tooopen_sy_171509179543.jpg

Daarnaast moet u ook een aantal steroïde producten gebruiken . Belangrijkste reden is dat steroïden spieromtrek kunnen verhogen of lichaamsvet verminderen. Mannen gebruiken steroïden om het lichaam sterker en aantrekkelijker te maken. Vrouwen gebruiken steroïden om het lichaam aantrekkelijker te maken.
Hong Kong Rongxin Bio-tech Co, Ltd   Zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid steroïde producten, snelle verzending, en de beste diensten.
In de zomer, de eisen van   Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) zijn meer dan normaal.
Als u de jintropine HGH , Kigtropine HGH , Hygetropine HGH nodig hebt   Of ander merk hgh, welkom op aanvraag van mijn bedrijf.  


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944