Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe lang zal de opwarmingsoefening zijn? 5 minuten? 15 minuten? 30 minuten?
- May 12, 2017 -

Hoe lang zal de opwarmingsoefening zijn? 5 minuten? 15 minuten? 30 minuten?


De opwarmtijd varieert van persoon tot persoon en weer.

In het algemeen is de opwarming niet voldoende, u kunt uit twee punten: "of het lichte zweten (lichaamsstijging, hartslagstijging)" en "de hoofdbeweging de spieren en gewrichten zullen gebruiken, zijn volledig actief."

Van de opwarming tot de "lichte zweten" deze keer is iedereen niet hetzelfde, sommige mensen zullen binnenkort openstaan, maar sommige mensen moeten langere tijd doorbrengen, misschien met leeftijd, lichamelijk, sportfrequentie, activiteit, temperatuur ( Kamertemperatuur) en dus een relatie hebben, er is geen zogenaamde [standaard] tijd.

De beweging van keuze naar het lage-intensiteitstype van het hoofd, immers, het lichaam heeft immers geen activiteit om contact te leggen met intensieve oefening, het risico op letsel zal aanzienlijk toenemen, dus het wordt algemeen aanbevolen om de lage intensiteit te verplaatsen. U kunt joggen, stap op de fiets, elliptische machine, bootmachine en ga zo maar door.

Als de oefentijd beperkt is, maar het duurt een lange tijd om op te warmen, kunt u proberen om meer kleding te dragen (passieve warme manier) om uit te voeren .

org_471753.jpg

145437154035082872.JPEG


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com