Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe is de juiste fitness?
- Apr 10, 2017 -

Hoe is de juiste fitness?

1, 15 minuten om op te warmen

Begin met gemak, gemakkelijke beweging, niet te snel verhogen kracht, laat het lichaam iets zweten. Onafhankelijke mensen kunnen kiezen voor fietsen, elliptische machines en andere apparatuur om op te warmen, om de impact van de gewrichten te verminderen.

 

2, let op dat de gewrichtsdraad voor de beweging

Stretching before exercise, het doel is om de viscositeit van de spier te verminderen, de bloedstroom naar de spieren te verhogen, de atletische prestaties te verbeteren en het voorkomen van sportletsel te verminderen. De rotatie van de schoudergewricht, de taille en de knie, pols, enkel draaien , Laat het lichaam het spannende niveau bereiken.

 

3, 60 minuten vakopleiding

Longfunctie (hardlopen, springen), spiervermogen, barbell, domoor, aërobe oefening (hardlopen), anaërobe oefening (gewicht), balans (balans), afhankelijk van de fysieke conditie van de individu om de focus aan te passen. Algemene fitness kan 20 ~ 45 minuten zijn Sterkte oefeningen, dan 20 tot 45 minuten aerobic training, controleer de totale fitness tijd 1 uur of zo.

 

4, negeer niet ontspanning oefeningen

Voorrang hebben met stretch.Method is statisch uitrekken, elk deel kan 2 tot 3 keer herhalen, elke keer om 15 tot 30 seconden te handhaven. Daarnaast wil de apparatuur in het trainingsprogramma ook spieren strekken aan het doel.

 

5, haast niet om een bad te nemen na de training

Niet bad wassen na de training, rust, zoals niet langer zweten, was in warm water. Gym sauna is de meest kwetsbare plaatsen, na de intensieve training, heeft veel bloed naar spieren, sauna opnieuw op dit moment, De inwendige organen en de hersenen zijn relatief onvoldoende toevoer van bloed zuurstof, het is makkelijk te verschijnen.

 

6, wetenschappelijke aanvullende voeding

Een kleine maaltijd moet worden toegevoegd na een generaal in de sporten. De index van de grote heeft een kleine hoeveelheid eiwitten, koolhydraten met hoge suiker, mineralen, enz. Toegevoegd. Om de spierfitnessmassa te verhogen, 1 uur of langer in de sportschool om een maaltijd te eten. Vrouwelijke bodybuilders en moet ook geschikt zijn voor gewichtsverlies supplementen hitte. TEST ENAN
6608801555724432488.jpg


Eventuele eisen, contact opnemen met:

Email: sall@rongxinbio.com