Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe gezondheid fitness?
- Apr 12, 2017 -


Hoe gezondheid fitness?

 

De huidige sport fitness wordt een van de overgrote meerderheid van de mensen die van sport houden. Wij zijn in het proces van fitness onvermijdelijk voorkomen ongeluk of verlies, sportoefening, sport is slecht het zal schade aan het lichaam. Voorzien van sport fitness weinig gezond verstand, kan Helpt u zich beter te beschermen tegen de beweging!


Krachtige oefening en na de oefening drinken we niet veel water

Wanneer u in strakke lichaamsbeweging het zoutgehalte van het lichaam met een zweetuitvoeringslichaam buiten heeft, zal veel water de osmotische druk van het bloed verminderen, de water- en zoutbalans in het lichaam verminderen, wat de normale fysiologische functie van het menselijk lichaam beïnvloedt, Spierkrampen komen zelfs voor. Daarnaast kan veel water de maagzuur concentratie verminderen, de spijsvertering beïnvloeden.


Hoe laat is de beste tijd om te oefenen?

Onderzoek heeft aangetoond dat na 14.00 uur de menselijke lichaamsfunctie begon te stijgen en de hoogste in de middag tijdens de tweede helft van het menselijk lichaam het beste de beste oefentijd bereikde tot 16:00 tot 18:00, maar Het grootste deel van de tijd en energie is niet gemakkelijk om op deze periode van tijd te concentreren. Daarnaast kan de juiste oefening ook uw dag in de ochtendmetabolisme beginnen en het binnen enkele uren niveaus houden.

T0122d5f92ea71c0321.jpgContactgegevens

E- mail: verkoop@rongxinbio.com

Skype: verkoop@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944