Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe gewichtsverlies het gewenste effect bereiken?
- Sep 22, 2017 -

Als je wilt om uw kleur beter, de lijnen van het lichaam meer voor de hand, dat het slank figuur, moet dan het kiezen fitness! Dus, vandaag Xiaobian Geef ouders graag de beste fitness plan van het gewichtsverlies, om te helpen u snel gewichtsverlies om effect te bereiken!

1, fitness tijd is beperkt tot 30 tot 40 minuten of minder

Hoewel sommige mensen om beter fitness effect liever meer tijd in de sportschool besteden, maar in feite, 30 of 40 minuten later, het effect van gewichtsverlies is niet goed voor. U moet op de lange termijn, om ervoor te zorgen dat de toekomst van continue fitness, verminderen de intensiteit van fitness. En een korte periode van tijd het effect van hoge intensiteit oefening beter.

org_471753.jpg

2, hoge intensiteit oefening

Als u deze oefening net begonnen, is het het beste te vertragen. U bent bijvoorbeeld lopen of fietsen, op zijn minst te onderschrijven per maand naar uw geduld oefenen, ga dan naar het verhogen van de intensiteit van de oefening. Dit betekent dat wanneer kun je een bepaalde snelheid niet ademen kan om te praten met mensen als het is bijna hetzelfde. Zodra u dit niveau van geduld hebt bereikt, kunt u geleidelijk de intensiteit om een betere gewicht verlies effect versterken.

8419-150Z1150348-50.jpg

3, Fietsen training

Er is een veel voorkomende fout is dat in de tijd van de oefening, in een keer te doen een heleboel sets van sport, maar geen rust of onderbreken. Doen is zinloos, omdat de spieren hebben niet genoeg tijd om te herstellen. Maar in vergelijking met het doen van een reeks van sporten, neem een pauze, en voer vervolgens de trainingsmodus, de cyclus van gemengde oefening beter doen. Omdat wanneer het doen van gemengde oefening, oefening verschillende spieren is gelijk aan andere spieren opzij te zetten genoeg tijd om te herstellen. Bovendien, uw fitness-training is gelijk aan een aërobe oefening te doen.

240447-140GFG00745.jpg


Hong Kong Rongxin Bio-tech Co.,Ltd.Om u te voorzien vet te verminderen producten, zoalssteroïden,testosteron, HGH,Clenbuterol,DNP(2,4-dinitropheno),Sibutramine en zo verder. kunnen we u sneller uw doel te bereiken. Als u wilt kunt u contact met ons op.


Clenbuterol_副本.jpg

sibutramine.jpg

testosterone Cypionate_.jpg

Kigtropin.jpg


Indien u intresse heeft onze producten, gelieve ons te contacteren.


Contact informatie:

Enterprise Postvak:Sell@rongxinbio.com

Skype:Sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+ 86-18789401944