Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe maakt steroïden je sterker?
- Jun 29, 2017 -

Hoe maakt steroïden je sterker?
De naam van de steroïde heet (adrenocortine). Normale adrenale klieren scheiden elke dag een bepaalde hoeveelheid steroïden om het normale fysiologische functioneren van het lichaam te handhaven, zoals het reguleren van het metabolisme van bloedglucose, eiwitten, vet en elektrolyten, die essentieel is voor het behoud van het leven. Belangrijke hormonen.
Klinische steroïden zijn een goed medicijn, en het kan inderdaad veel gebruikt worden om veel van de ongeneeslijke ziekten te behandelen die speciale aandoeningen zijn, zoals: kanker, hersen oedeem, chronische longziekte, reumatisme, astma, vroegtijdige zuigeling. Volwassen, huidziekten, shock , Sepsis en meningitis, enz., Bijna aan de ziekte is niet beschikbaar; En het vermindert veel van de symptomen, zodat de symptomen tijdelijk worden opgelucht, zodat het de (elixir) in de naam won. De steroïdehormonen worden voornamelijk gebruikt in de volgende gebieden:
1, anti-inflammatoire en antiallergie: een verscheidenheid aan steroïden hebben uitstekende anti-inflammatoire en anti-allergische eigenschappen, zoals natuurlijk cortison (17-hydroxy-11-dehydroketide) en hydrocortison (17-hydroxy cortex ketone) wordt veel gebruikt Anti-inflammatoire en anti-allergische medicijnen.
2, Om de metabolische functie te verbeteren: veel steroïden hebben een goede regulering van glucose metabolisme en water en zout metabolisme. Vooral de synthese van sommige steroïdehormonen, de rol van belangrijker. Stanozolol is bijvoorbeeld een synthetisch steroïdhormoon, de structuur ervan is: dit hormoon kan de hematopoietische functie van het lichaam bevorderen, zodat hemoglobine toeneemt, waardoor de zuurstof- en CO2-cyclus versneld worden, de fysieke sterkte verbetert. En het kan ook botvorming bevorderen, zodat de lichaamsspieren zich ontwikkelden. Dus het is een behandeling van chronische verspilling, ernstige ziekte en postoperatief herstel van effectieve medicijnen. Omdat dit hormoon mensen in korte tijd kan maken dan de normale explosieve en uithoudingsvermogen, waardoor sommige atleten misbruik maken van atletische prestaties
3, de andere is een belangrijke reden is dat steroïden spieromtrek kunnen verhogen of lichaamsvet verminderen. Mannen gebruiken steroïden om het lichaam sterker en aantrekkelijker te maken. Vrouwen gebruiken steroïden om het lichaam aantrekkelijker te maken.
Hong Kong Rongxin Bio-tech Co, Ltd    Zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid steroïde producten, snelle verzending, en de beste diensten.
In de zomer zijn de eisen van Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) meer dan normaal.
Als u de Jintropin Hgh , Kigtropin HGH , Hygetropine HGH of ander merk HGH nodig hebt, graag op verzoek van mijn bedrijf.

10.jpg9.jpg

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944