Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe produceert HGH?
- Aug 31, 2017 -

Hoe produceert HGH ?

Het productieproces van de poederinjectie is het introduceren van menselijk groeihormoon-DNA in E. coli in het kweekmedium. De cellen werden gekweekt in de zaadtank en vervolgens gefermenteerd in de fermentor. Na de fermentatie werden de cellen verzameld door centrifugeren, en vervolgens werd het recombinante humane groeihormoon geëxtraheerd door de oorspronkelijke waterdisintegreermethode. Na zuivering door meerdere stappen Gesteriliseerd door filtratie, om groeihormoonoplossing te krijgen. Volgens de voorbereidingsvoorschrift, het wegen van de benodigde vloeibare en andere benodigde materialen, de bereiding van eiwitoplossing. Na het bereiden van de oplossing na het sterilisatiefilter, het steriele filter na het begin van aseptische vulling en halfstop, en daarna in de vriesdroger voor vriesdrogen, na het einde van de volledige drukstop bevriesdroogd werd, werd het product verwijderd na de omslag, en uiteindelijk het eindproduct krijgen. Veel binnenlandse bedrijven zoals Zhen Yi en zo op de productie van groeihormoon poeder injectie. In vergelijking met waterinjectie heeft poeder een sterke stabiliteit, niet-conserveermiddel, de voordelen van lagere prijzen.

Jintropin hgh.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co, Ltd zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid HGH producten, snelle verzending, en de beste diensten.

Hygetropin 200iu.jpg


Igtropin.jpg


Taitropin.jpg


Kentropin.jpgAls u de jintropine HGH , Kigtropine HGH , Hygetropine HGH nodig hebt   of ander merk hgh , welkom op aanvraag van mijn bedrijf.

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944