Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Hoe heb je spieren met bodybuilding?
- Jun 09, 2017 -


Hoe heb je spieren met bodybuilding?


1, anatomische basis voor spiergroei


De dikte van de spier bepaalt de spierkracht van de universiteit om de mate van spierontwikkeling te meten, is de fysiologische doorsnede van de spier. Met andere woorden, het aantal spiervezels in spier en stout, spierfysiologische doorsnede, de spieren zullen meer ontwikkeld zijn. Spierfysiologische doorsnede van de invloed van overgenomen factoren is groot.


Spier bestaat voornamelijk uit spiervezels. Stretching training is het maken van spiervezels dikker, verhoogd, de fysiologische doorsnede van de spier toegenomen, omdat de training spiervezels kan stimuleren, zodat de eiwitsynthese van krachtiger stofwisseling, die voor spiervezelgroei materiële garantie biedt.


2, de fysiologische basis van spiergroei


Spiergroei is gebaseerd op langdurige harde training opgehoopt. Spieropleiding in het lichaam, wanneer de organisatie van cellen veel energieverbruikers verteerde, deze energie stoffen alleen na training door de rest en voedingsstoffen die moeten worden toegevoegd, zodat het metabolisme van voedingsstoffen dan catabolisme, die geleidelijk kan worden hersteld. Herstel in een bepaalde tijd zal meer zijn dan het oorspronkelijke niveau, er is de zogenaamde "over-recovery". Praktijk en onderzoek bewijzen dat de volgende training in de overwinningsfase, het effect het beste is.


De hoeveelheid energie die wordt verbruikt en de snelheid van herstel is nauw verbonden met de intensiteit van spieractiviteit. Binnen een bepaald bereik, hoe groter het aantal spieractiviteiten, hoe intenser het proces van consumptie, oververhoging zal duidelijker zijn.

De zogenaamde 'in een bepaald bereik' betekent dat de hoeveelheid oefening niet te groot kan zijn, of ah te veel energieverbruik is niet makkelijk te herstellen. Lang te groot zal het buitensporige training veroorzaken, en zelfs er zullen verwondingen optreden. Alleen de wet van buitensporig herstel beheersen en gebruiken, om het principe van geleidelijke en ordelijke te volgen, om de spieren continu te laten groeien.


3, spiergroei van de biochemische basis

Mensen die regelmatig oefenen in vergelijking met onze gewone mensen, spierenergie stoffen adenosine trifosfaat en creatine fosfaat naar meer bloedvaten zullen meer overvloedig zijn, zuurbestendigheid en anaërobe glycolyse vermogen sterker. Hoe hoger het niveau van hun training, hoe meer energie reserves, hoe sterker het vermogen is om te oefenen, zullen de spieren van de pasgeboren capillaires meer zijn. Verhoogd capillaire volume kan de bloedstroom in de spieren verhogen, en de toename van de stofwisseling verhoogt ook het volume van de spieren. Dus ah houden alleen aan de langetermijnbeweging, om de spiermetabolisme van het materiaal te versterken, waardoor de spier-energiereserves worden verbeterd, zodat de spiervezelsverhoging verhoogd wordt, spierblok toeneemt.

t0122d5f92ea71c0321.jpg

Als er geen effect is op basis van het bovenstaande of u hoger nastreeft, raden wij u aan bepaalde hulpstoffen te gebruiken, zoals steroïden , testosteron , hgh enzovoort. Ze kunnen je sneller maken om je doel te bereiken. Als u ons tevreden wilt stellen.


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944