Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Groeihormoon poeder injectie
- Sep 12, 2017 -

Groeihormoon poeder injectie


Het productieproces van de injectie van het poeder is om demenselijk groeihormoonHet fragment van DNA in E. coli in het kweekmedium. De bacteriën in de tank zaad gekweekte werden en vervolgens gefermenteerd in de fermentor. Na de gisting, de cellen werden verzameld door middel van centrifugeren, en vervolgens de recombinante menselijke groeihormoon werd gewonnen door de oorspronkelijke water desintegratie methode. Na scriptingregel zuivering en gesteriliseerd door filtratie, groeihormoon oplossing.

ghrp-6.jpg

Weging volgens voorschrift van de voorbereiding, de vereiste vloeibare en andere benodigde materialen, de bereiding van eiwit-oplossing. Na de bereiding van de oplossing na de sterilisatie filter, steriele filter na het vertrek van aseptische vullen en semi-stilstand, waarna in de freeze-drying machine voor trekkers, gevriesdroogd na het einde van de hele druk stekker, de product verwijderd na de cover, en uiteindelijk krijgen het eindproduct. Vele binnenlandse ondernemingen zoals Zhen Yi, enzovoort de productie van groeihormoon poeder injectie. In vergelijking met water injectie, heeft poeder injectie een sterke stabiliteit, niet-conserveermiddel, lagere prijzen en zo verder.

HCG.jpg


Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheidHGHproducten, snelle verzending en beste diensten.

Jintropin hgh.jpg

Hygetropin 200iu.jpg


Igtropin.jpg


Taitropin.jpg


Kentropin.jpgAls u moet dejintropin hgh,kigtropin hgh, hygetropin hgh of anderemerkHGH, Welkom bij onderzoek van mijn bedrijf.

Contact informatie

Enterprise postvak:Sell@rongxinbio.com

Skype:Sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18789401944