Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Ken jij de rol van fitness?
- Jul 05, 2017 -

Ken jij de rol van fitness?

Ten eerste kan de fitness lange afstandsrennen het ademhalingstelsel en het cardiovasculaire systeem verbeteren. Wetenschap en praktijk bevestigden dat een langere ritme van diepe ademhaling het lichaam kan ademen tot veel zuurstof, zuurstofabsorptie als meer dan normaal 7-8 U kunt het lichaam lichaamsgroei en reproductie van kanker verhinderen. Ten tweede verbeterde de oefening op lange afstand ook de toestand van de myocardiale zuurstofvoorziening, versnelde het myocardiale metabolisme, maar ook de myocardiale spiervezels dikker, verhoogde cardiale contractiliteit, waardoor de hartkwaliteit wordt verbeterd.

201305290912027068.jpg

Ten tweede, de fitness lange afstandsrennen is bevorderlijk voor ziektepreventie en de behandeling van fitness lange afstanden om de bloedsomloop te versnellen, de uitscheiding van schadelijke stoffen speelt een rol bij het schoonmaken, zodat schadelijke stoffen moeilijk in het lichaam blijven en verspreiding. Volgens de bepaling dat 16 minuten 3000 meter of 25 minuten lopen om 5000 meter te kunnen lopen, kan bloedcholesterol verminderen. Dit is gevoelig voor verschillende mate van hyperlipidemie bij ouderen, en dan veroorzaakt verharding van de slagaders, coronaire hartziekte, cerebrovasculaire ziekte een goed preventief effect heeft. Op hetzelfde moment als bovenstaande


Ten derde, de fitness lange afstandsrennen is bevorderlijk voor het gemak van de geest, de geest van dit lange afstandsrace, omdat het geen belang hecht aan het resultaat van het spel, alleen in een ontspannen en gelukkige fitness, om de moderne Samenleving en het hoge ritme en intense psychologische spanning is zeer nuttig. Volgens de medische deskundigen kan deze ontspannen en vrolijke oefening de bevordering van de vrijgave van een peptide materiaal in het lichaam - innerlijke schors, zodat mensen een duurzame euforie en kalmerende werking hebben. Bovendien, omdat de lange afstand vol optimisme helpt bij het verhogen van de eetlust, versterking van de spijsverteringsfunctie, voedingsabsorptie bevorderen.


Langafstandsrennen voor de opleiding van mensen om moeilijkheden te overwinnen, hard en hard temperen zullen een goed effect hebben. Vooral voor degenen die bang zijn om te slapen in de winter willen ze niet hard spelen om een rol te spelen bij het bevorderen, zodat ze de voordelen van fitness op lange afstand hebben geproefd.

87bdf85a48b525033aed65c4be8a5984.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co, Ltd    Zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid steroïde producten, snelle verzending, en de beste diensten.
In de zomer, de eisen van   Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) zijn meer dan normaal.
Als u de Jintropin Hgh , Kigtropin HGH , Hygetropine HGH of ander merk HGH nodig hebt, graag op verzoek van mijn bedrijf.

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944