Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Ken jij de geschiedenis van Melanotan II?
- Jun 19, 2017 -

Ken jij de geschiedenis van Melanotan II?

Melanotan II werd eerst gesynthetiseerd aan de Universiteit van Arizona. Onderzoeken wisten dat onc van de beste bescherming tegen huidkanker was melanine geactiveerd in de huid, een bruin. Zij hypothesen dat een effectieve manier om huidkankerpercentages bij mensen te verminderen, zou zijn om het natuurlijke pigmentaire systeem van het lichaam te veroorzaken om een beschermende bruin te produceren voor UV-blootstelling. Het lichaam's natuurlijk voorkomende hormoon MSH veroorzaakt melanogenese, een proces waarbij de pigmenten van de huid (melanocyten) het pigment van de huid produceren (melanine). Zij testen om te zien of het toedienen van dit endogene hormoon aan het lichaam direct een effectieve methode kan zijn om zonlicht te laten lozen. Wat ze vonden was dat natuurlijk MSH, terwijl het lijkt te werken, te kort een half leven in het lichaam had om praktisch als therapeutisch geneesmiddel te zijn. Dus besloten ze een krachtiger en stabiel alternatief te vinden, dat zou praktischer zijn.

 

Na het synthetiseren en screenen van honderden moleculen, vonden de onderzoekers onder leiding van Victor J. Hruby en Mac E. Hadley een peptide, [Nle4, D-Phe7] MSH, dat 1.000 keer sterker was dan de natuurlijke MSH. Zij noemden dit nieuwe peptide molecuul, "Melanotan" (later Melanotan-1 , nu bekend als afamelanotide). Zij ontwikkelden vervolgens een ander analoog, Ac-Nle-cyclo [Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-Lys] -NH2), die zij "Melanotan" Tanning Injections noemden. De wetenschappers hopen deze peptiden te gebruiken om melanoom te bestrijden door het natuurlijke pigmentaire mechanisme van het lichaam te stimuleren om een bruin te creëren zonder eerst blootstelling aan schadelijke niveaus van UV-straling te hebben. Dit op hun beurt, zij hypothesized, zou het potentieel voor huidschade kunnen verminderen die uiteindelijk kan leiden tot huidkanker.

 

Een pilot-fase I klinische studie uitgevoerd op drie mannen door het college van medacine, farmacologie afdeling, universiteit van arizona in tuscon, Arizona pulished in 1996 gemeld dat " melanotan " tanning injecties heeft looien activiteit bij mensen gegeven slechts 5 lage doses elke andere dag Door middel van subcutane injectie. "De gerapporteerde bijwerkingen waren mild misselijkheid en een" stretching and gawing complex "dat gecorreleerd was met spontane penile erecties.

 

Het Departement Farmacologie, Universiteit van Arizona College of Medacin, gepubliceerd in 1998, betrof 10 mannen die aan psychogene erectiestoornissen hebben geleden. Hun proef concludeerde dat " Melanotan " Tanning Injections een krachtige initiator van erecties bij mannen met pyschogene erectiele dydfunctie is en beheersbare bijwerkingen heeft bij een dosis van 0,025 mg / kg.

 

Een klinische studie gepubliceerd in 2000 van 20 mannen met psychologische en organische erectiele dysfunctie uitgevoerd bij de sectie Urologie van de Universiteit van Arizona College of Medacin concludeerde dat " Melanotan II Tanning Injections een krachtige initiator van penile erectie is bij mannen met orerectiele dysfunctie.

11_副本.jpg


Als u tevreden bent met onze fabrieksprijs melanotan 2 mt ii peptide gezond menselijk groeihormoon injecteerbaar voor bodybuilding hoge zuiverheid boven 98% 10mg / injectieflacon, welkom om contact op te nemen met onze fabriek. In hoge kwaliteit, de hoge kwaliteit somatropine producten te koop moet uw beste keuze zijn. Gelieve vrij te zijn om de hot sale producten van ons te kopen of groothandel.


Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944