Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Ken jij dat fitness je jonger maakt?
- Oct 16, 2017 -

Het laatste nummer van de Verenigde Staten, "Neurology" magazine publiceerde een paper dat de beweging is niet alleen fitness ook brain, ouderen vaak bezig met hardlopen, aerobics en andere hoge intensiteit oefening kan vertragen veroudering van de hersenen.

Onderzoekers aan de Universiteit van Miami onderzocht de fysieke fitheid gewoonten van 866 volwassenen leeftijd van 71 jaar oud, dan ze in twee groepen verdeeld, de eerste groep van lage-intensiteit oefenen groep, meestal niet oefening of enige yoga, wandelen en andere kleine bewegingen, de tweede groep voor de vermoeiende oefening groep, vaak bezig met hardlopen, spelen van tennis, aerobics en andere enigszins krachtige oefening.

44724-12020Q1045597.jpg

De onderzoekers getest van de vrijwilliger geheugen, vermogen om te denken, en weer vijf jaar later. De resultaten toonden aan dat de vrijwilligers die had de eerste testresultaten konden te degraderen van het geheugen en denkvermogen van de lage-intensiteit oefening groep veel sneller dan de vermoeiende oefening groep, het equivalent van 10 jaar. Wat nog belangrijker is, de onderzoekers namen rekening het roken, overgewicht en andere factoren die invloed hebben op de gezondheid van de hersenen, de resultaten zijn nog steeds gevestigd.

Clinton Wright zei: "onze bevindingen suggereren dat hoge - intensiteitsoefening kan helpen de veroudering van de hersenen ouderen vertraging.

W020120418332940425726.jpg


Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. zou u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid steroïde producten, snelle verzending en beste diensten.

In de zomer, de eisen van Sustanon 250,Trenbolon ENANTAAT,Oxymetholone(anadrol)zijn meer dan gebruikelijk.

Als u moet de jintropin hgh,kigtropin hgh,hygetropin hgh of andere merk hgh, Welkom op vraag van mijn bedrijf.

Trenbolone Enanthate.jpg

Oxandrolone(anavar).jpg

Jintropin hgh.jpg

Contact informatie:

Enterprise Postvak:Sell@rongxinbio.com

Skype:Sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+ 86-18789401944