Productcategorie

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK)

FAX: 029-62388781

FEL: +8618220537895

E-mail: sales@rongxinbio.com

Adres: Xi'an Jianshe Mansion, China, Shaanxi Sheng, Xian Shi, Yanta Qu, Quang ShangQuan, Yanta S Rd

Huis > Kennis > Inhoud
Ken jij de ontwikkeling van Testosteron Enanthate?
- Jun 15, 2017 -

Ken jij de ontwikkeling van Testosteron Enanthate ?

Testosteron Enanthate Is een van de oudste en misschien wel de meest gebruikte anabole steroïde van alle tijden. Testosteron Enanthate is een langzame actieve vrijgave vorm van het testosteron hormoon en zou de eerste grote / lange ester testosteron vorm gebruikt worden. Synthetische testosteron zelf zou ontwikkeld worden In de jaren 1930. De eerste batches getest testosteron zouden geen ester hebben bevestigd (Testosteron Suspension) en onnodig te zeggen zou snel fungeren en zeer frequente injecties vereisen. In 1937 zou de eerste ester gecontroleerde testosteron de markt dankzij Schering en hun nieuwe Testosteron Propionateproduct slaan. Dit zou het mogelijk maken om meer controle over het testosteronhormoon toe te passen door de tijd vrij te stellen. Echter, in het begin van de jaren 1950 zou een grotere ester in Enanthate aan de andere anderen gekoppeld worden, waardoor andere Testosteron-vormende proefpersonen in het medisch veld en Testosteron Cypionate een paar jaar later zouden verwerven. Het verschil in Testosteron Enanthate en Testosteron Cypionaat is grotendeels inconsequential.


Testosteron Enanthate is een van de meest gebruikte testosteronen voor de behandeling van lage testosteron. Het is ook erg populair in prestatievergaderingscirkels. Dit is een van de meest betaalbare androgeensteroïden op de markt, het is zeer veelzijdig, goed geduld door de meeste volwassen mannen en de levering ervan is door het dak.


Testosteron is een androgeensteroïde die perfect is voor alle niveaus van gebruik. Dit is de perfecte androgeen steroïde voor de eerste keer steroïde gebruiker en zal voor de persoon even effectief zijn met veel tijd in het zadel. Het zal dragen met mogelijke bijwerkingen, maar we zullen ook vinden dat ze zeer gemakkelijk te controleren. Als dit verrassend is, zou het niet moeten zijn. Immers, hoewel het synthetisch is, is het gewoon testosteron, een hormoon, het menselijk lichaam is niet alleen gewend aan maar een die essentieel is voor onze gezondheid en zijnde.

12.jpg

图片11.png


Als u geïnteresseerd bent in Testosteron Enanthate , kan ons bedrijf ( Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK) ) u voorzien van hoge kwaliteit, hoge zuiverheid, fabrieksprijs Testosteron Enanthate . Als u ons tevreden wilt stellen.

Contactgegevens

Bedrijfs mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944